CALLINAZ

Callinaz har hatt utrolig fremgang i Norge de siste par årene. Det har vært en «eventyrlig» reise. Bandet kommer fra Skåne, og bandets medlemmer er i alderen 25–30 år. 

Callinaz har skapt sin egen stil. For mange vil nok tankene gå tilbake til 50-, 60- og 70-tallet når de opplever bandet. Dansemusikken er variert. Her får man tradisjonell dansemusikk, country og rock'n'roll i ekte Callinaz-stil.

Callinaz spiller hundre prosent live. Bandets medlemmer trakterer mange forskjellige instrumenter. Carolina, bandets leder og vokalist, spiller gitar, saxofon og trekkspill. Bandet har også med kontrabass på mange av låtene. 

Callinaz er i 2018 booket inn på festivaler, gallaer med mer over hele landet.

 

Hjemmeside: trykk her.

 

 

 

HOLIDAYS

Holidays ble startet i 1999 i Åmål. Åmål ligger ikke langt fra den norske grensen. Det ble derfor like naturlig med spillejobber i Norge som i Sverige.

Bandet har hatt en flott utvikling, og er i dag et etterspurt band til dansearrangementer over hele landet.

Holidays spiller tradisjonell svensk dansemusikk. Repertoaret består av mange kjente låter hentet fra de siste tiårene.

Hjemmeside: trykk her. 

   

DONNEZ

Donnez er i dag et av Sveriges mest populære og etterspurte band. De har en imponerende spilleliste, så skal man booke dem må man være tidlig ute. 

Donnez har mange tilhengere i Norge. De står høyt på ønskelisten hos mange norske arrangører.

 

Hjemmeside: trykk her. 

   

FERNANDOZ

Fernandoz har gjennom mange år vært et av Sveriges mest populære danseorkester. Allerede i 1993 vant Fernandoz Svenska Dansbandsmästerskapen, og over 20 år senere er sangeren Anders Nordlund fremdeles ved mikrofonen.

De siste årene har bandet gitt ut et par countryalbum. Mer country i bandets repertoar har medført økt etterspørsel fra norske arrangører.

 

Hjemmeside: trykk her.

 

 

TITANIX

Titanix er et band som passer perfekt inn hos norske dansearrangører. Repertoaret består blant annet av coverlåter vi kjenner godt til. Bandet har spilt på arrangementer over hele landet.

Titanix er kanskje det av våre svenske band som har mest «norsk» over seg i stilen.

 

Hjemmeside: trykk her.

 

  

JANNEZ

Jannez tilhører eliten av danseorkester i Sverige. Etterspørselen etter bandet er meget stor, og de fleste spillejobbene bookes opptil ett år i forveien.

De siste årene har også norske arrangører oppdaget det populære orkesteret. Jannez er et av våre mest populære band.

Hjemmeside: trykk her.

   
 

WICKSTRÖMZ

Wickströmz Orkester kommer fra Torsby i Värmland. Bandet består av fire spilleglade og rutinerte musikere med mange års erfaring fra bransjen. 

Wickströmz spiller «fräsh och mogen dansmusik» med countrypreg.

Hjemmeside: trykk her.

   

PIA PIHLGRENS

I 1993 etablerte Pia Pihlgren det svenske bandet som bærer hennes navn. Pia er født og oppvokst i Norge, og har i alle år hatt kontakt med det norske markedet. Etter ti år på landeveien valgte bandet å ta en pause, men i 2011 bestemte de seg for å satse igjen.

Pia Pihlgrens har de siste årene hatt mange spillejobber i Norge. De har markert seg på en positiv måte og blitt et populært band på dansearenaer rundt om i landet.

 

Hjemmeside: trykk her.

   

MARTINEZ

Martinez har tilhørt eliten av Sveriges danseband i over 30 år. Bandet består av rutinerte musikere med vokalist Sandra Estberg i spissen.

En kveld med Martinez byr på en fin miks av bandets egne velkjente låter blandet med kjente og kjære dansbare hitlåter.

Hjemmeside: trykk her.

   

DRIFTERS

Drifters ble startet i 1962, og er et av Sveriges største danseorkester gjennom tidene. Drifters har gitt ut utallige album, ligget fjorten ganger på Svensktoppen og medvirket i mange TV-program.

Bandets nåværende frontfigur og vokalist, Erica Sjöström, har vært med i bandet i over femten år.

 

Hjemmeside: trykk her.

   

LARZ KRISTERZ

Larz Kristerz ble startet våren 2001 i Älvdalen. Med sin særegenhet som inneholder mye humor, har bandet hatt en eventyrlig utvikling. Larz Kristerz vant den svenske Dansbandkampen i 2008. 

Suget etter et «Larz Kristerz-band» har vist seg større enn noen kunne forutsi. Her går dans, humor og glede hånd i hånd.

Hjemmeside: trykk her.

   

BLACK JACK

Bandet ble startet i 1990–91 i forbindelse med innspilling av filmen «Black Jack». Filmen ble en kjempesuksess, og mange nordmenn vil nok forbinde bandet med denne filmen. 

Black Jack har gjennom årene hatt mange hits. Her kan nevnes «Inatt Inatt», «Corrina Corrina» og «Siste Dansen». Bandet har hatt et titalls låter på Svensktoppen. Under årene har de også deltatt i diverse underholdningsprogram på TV, blant annet Bingolotto og Gokväll.

 

Hjemmeside: trykk her.

 

 

ANKIES

Ankies startet opp i juni 2011. Bandet kommer fra Borlänge i Dalarna. Ankies består av fem musikere med lang erfaring fra dansbandsbransjen. I tillegg til spillejobber i Sverige, har bandet de siste årene også iblant gjestet norske dansearenaer.

Ankies har flere vokalister. Dette gir bandet musikalsk bredde og variasjon. Bandet byr på et meget dansbart repertoar som passer både et eldre og yngre publikum.

Hjemmeside: trykk her.