KINDBERGS  
Kindbergs har på kort tid etablert seg blant Norges mest populære danseorkester.  Deres fremgang har vært utrolig, og Kindbergs er i dag det svenske danseorkesteret med flest spillejobber i Norge.
Med sin fengende og countryinspirerte dansemusikk har de blitt dansefolkets favoritter.  Kindbergs opplever også stor fremgang i hjemlandet.  Kindbergs er på gang.
www.kindbergs.nu
   
 

 DONNEZ

 www.donnez.se

 

   
  HOLIDAYS
Holidays kommer fra Åmål i Sverige.
Orkesteret startet opp i 1999, og har gjennom årene ofte besøkt norske dansearenaer. De har med sin fengende dansemusikk blitt manges favoritter. Gutta i Holidays står på, og de er klare for nye spilleoppdrag rundt om i landet.

www.holidaysorkester.com
   
   TITANIX 
Titanix har på kort tid etablert seg blant våre mest populære svenske danseorkester. Med sin varierte dansemusikk har de blitt mange dansefolks favoritter. Dette er et orkester vi garantert kommer til å se på mange norske dansearenaer fremover.

www.titanix.info/asp
   

CALLINAZ
Callinaz er et nytt, ungt band fra Skåne. Med sin friske tilnærming til «mogenstilen» har de fått mange tilhengere innenfor alle aldersgrupper. Repertoaret består av coverlåter og egenproduserte låter.

 

www.callinaz.se

   

FERNANDOZ
Fernandoz har gjennom mange år vært et av Sveriges mest populære danseorkester. Allerede i 1993 vant Fernandoz Svenska Dansbandmästerskapen, og over 20 år senere er sangeren Anders Nordlund fremdeles ved mikrofonen. www.fernandoz.se  

   
   JANNEZ
Jannez tilhører eliten av danseorkester i Sverige.  Etterspørselen etter bandet er meget stor, og de fleste spillejobbene bookes opptil ett år i forveien.
De siste årene har også norske arrangører oppdaget det populære orkesteret.  Jannez er et av våre mest populære band.

www.jannez.nu
   
  BLACK JACK
Bandet ble startet i 1990-91 i forbindelse med innspilling av filmen «Black Jack».  Filmen ble en kjempesuksess, og mange nordmenn vil nok forbinde bandet med denne filmen.  Black Jack har gjennom årene hatt mange hits.  Her kan nevnes «Inatt Inatt», «Corrina Corrina» og «
Siste Dansen».  Bandet har hatt et titalls låter på Svensktoppen. Under årene har de også deltatt i diverse underholdningsprogram på TV, blant annet Bingolotto og Gokväll.

www.blackjack.se
   
 

SANNEX 
Sannex har alltid stått for høy kvalitet, og etter 20 år i toppen av bransjen er Sannex i dag sterkere enn noen gang.  Sannex er ofte å finne på norske dansearenaer.  Bandet satser på å gi publikum riktig underholdning og topp dansemusikk.

www.sannex.nu

   
  PIA PIHLGRENS 
I 1993 etablerte Pia Pihlgren det svenske bandet som bærer hennes navn. Pia er født og oppvokst i Norge, og har i alle år hatt kontakt med det norske markedet. Etter 10 år på landeveien valgte bandet å ta en pause, men i 2011 bestemte de seg for å satse igjen.
Pia Pihlgrens har de siste årene hatt mange spillejobber i Norge. De har markert seg på en positiv måte og blitt et populært band på dansearenaer rundt om i landet.


www.piapihlgrens.se 
   
DRIFTERS
Drifters ble startet i 1962 og er et av Sveriges største danseorkester gjennom tidene.  Drifters har gitt ut utallige album, ligget 14 ganger på Svensktoppen og medvirket i mange TV-program.  Bandets nåværende frontfigur og vokalist Erica Sjöström har vært med i bandet i 13 år.

www.drifters.se
   
   
   

LARZ KRISTERZ
Larz Kristerz ble startet våren 2001 i Älvdalen.  Med sin særegenhet som inneholder mye humor, har bandet hatt en eventyrlig utvikling.  Larz Kristerz vant den svenske Dansbandkampen i 2008.  Suget etter et «Larz Kristerz-band» har vist seg større enn noen kunne forutsi.  Her går dans, humor og glede hånd i hånd.


www.larzkristerz.com

 

MARTINEZ

Martinez har tilhørt eliten av Sveriges danseband i over 30 år. Bandet består av rutinerte musikere med vokalist Sandra Estberg i spissen.
En kveld med Martinez byr på en fin miks av bandets egne velkjente låter blandet med kjente og kjære dansbare hitlåter.

 

www.martinez.se