DONNEZ

Donnez har de siste årene hatt stor fremgang både i Norge og  Sverige. Bandet tilhører i dag eliten av svenske danseband. 
Donnez er et aktivt band. Enkelte måneder ligger de på 20 til 25 spillejobber. De setter stadig nye publikumsrekorder. Foruten Norge og Sverige gjør de også en god del jobber i Finland.

Bandet har gitt ut flere album som har oppnådd stor suksess. De har mottatt mange utmerkelser, og bandet er ofte å se i den svenske TV-ruten. De er veldig aktive på sosiale medier, og de har en stor tilhengerskare i dansemiljøene.  

Donnez er i dag et av Norges mest populære band, og det er stor etterspørsel etter bandet fra norske arrangører. De spiller på alle de store dansearrangementene vi har rundt om i landet. 

I 2025 feirer Donnez 25-årsjubileum. Dette blir et år med ekstra markedføring der turnéplaner med mer blir en viktig del av markedsføringen.

Hjemmeside: trykk her

 

CALLINAZ

Bandet kommer fra Skåne. 

Callinaz har skapt sin egen stil. For mange vil nok tankene gå tilbake til 50-, 60- og 70-tallet når de opplever bandet. Dansemusikken er variert. Her får man tradisjonell dansemusikk, country og rock'n'roll i ekte Callinaz-stil.

Callinaz spiller hundre prosent live. Bandets medlemmer trakterer mange forskjellige instrumenter. Carolina, bandets leder og vokalist, spiller gitar, saxofon og trekkspill. Bandet har også med kontrabass på mange av låtene. 

Hjemmeside: trykk her.

 

 

HOLIDAYS

Holidays ble startet i 1999 i Åmål. Åmål ligger ikke langt fra den norske grensen. Det ble derfor like naturlig med spillejobber i Norge som i Sverige.

Bandet har hatt en flott utvikling, og er i dag et etterspurt band til dansearrangementer over hele landet.

Holidays spiller tradisjonell svensk dansemusikk. Repertoaret består av mange kjente låter hentet fra de siste tiårene.

 

Hjemmeside: trykk her. 

 

 

 

LASSE STEFANZ

Allerede fra starten i 1967 hadde ungdommene i Lasse Stefanz målsettingen klar – de skulle bli det beste dansebandet i Norden. Over 50 år senere er det liten tvil om at målet er nådd. Bandet med Olle Jönsson i spissen har hatt en fantastisk karriere. De har solgt millioner av skiver, vunnet utallige Grammiser og Guldklaver og deltatt i mengder av radio- og TV-program.

Så og si hver eneste helg ruller bussen i vei fra Kristianstad og ut til forskjellige steder i Norden. Her fyller de haller, konserthus og folkparker med sitt publikum.

Hjemmeside: trykk her. 

 

  

FERNANDOZ

Fernandoz har gjennom mange år vært et av Sveriges mest populære danseorkester. Allerede i 1993 vant Fernandoz Svenska Dansbandsmästerskapen, og over 20 år senere er sangeren Anders Nordlund fremdeles ved mikrofonen.

De siste årene har bandet gitt ut et par countryalbum. Mer country i bandets repertoar har medført økt etterspørsel fra norske arrangører.

 

Hjemmeside: trykk her.

 

 CASANOVAS

 

 

Hjemmeside: trykk her.

 

TITANIX

 

 

 

Hjemmeside: trykk her.

 

  

 

MICKE AHLGRENS

Micke Ahlgrens er et av Sveriges mest populære danseorkester, og de har stort sett hatt samme besetning siden starten i 1990. 

Bandet har i løpet av årene gjort cirka 5 000 spillejobber, sluppet ni album, mange singler og medvirket i TV, radio og hatt låter på svensktoppen.

 

Hjemmeside: trykk her.

 

ENGDAHLS

 

Hjemmeside: trykk her.

 

ALLSTARS

 

STREAPLERS

 

 

Hjemmeside: trykk her.

PIA PIHLGRENS

I 1993 etablerte Pia Pihlgren det svenske bandet som bærer hennes navn. Pia er født og oppvokst i Norge, og har i alle år hatt kontakt med det norske markedet. Etter ti år på landeveien valgte bandet å ta en pause, men i 2011 bestemte de seg for å satse igjen.

Pia Pihlgrens har de siste årene hatt mange spillejobber i Norge. De har markert seg på en positiv måte og blitt et populært band på dansearenaer rundt om i landet.

 

Hjemmeside: trykk her.

 

  

MARTINEZ

Martinez har tilhørt eliten av Sveriges danseband i over 30 år. Bandet består av rutinerte musikere med vokalist Sandra Estberg i spissen.

En kveld med Martinez byr på en fin miks av bandets egne velkjente låter blandet med kjente og kjære dansbare hitlåter.

 

Hjemmeside: trykk her.

   
 

MATZ BLADHS

 

 

 

Hjemmeside: trykk her.

SANNEX

Sannex er bandet som ligger i forkant av hvordan et band kan følge med i tiden, men likevel beholde sine røtter. Bandet satser alltid hardt på bredde i sitt repertoar, og når dermed et bredere publikum. Et publikum som ikke bare går ut for å danse, men også for å lytte til musikken.

Som flere ganger vinnere av Guldklaven og Grammis gjør Sannex alltid sitt ytterste for at publikum skal få en minneverdig kveld. De spiller alt fra glade bugglåter til ettertenksomme ballader. Med bredde som kjennetegn er Sannex' mål den absolutte toppen.

Hjemmeside: trykk her.

LARZ KRISTERZ

Larz Kristerz ble startet våren 2001 i Älvdalen. Med sin særegenhet som inneholder mye humor, har bandet hatt en eventyrlig utvikling. Larz Kristerz vant den svenske Dansbandkampen i 2008. 

Suget etter et «Larz Kristerz-band» har vist seg større enn noen kunne forutsi. Her går dans, humor og glede hånd i hånd.

Hjemmeside: trykk her.

 

BROGRENS

 

Hjemmeside: trykk her.

BLACK JACK

Bandet ble startet i 1990–91 i forbindelse med innspilling av filmen «Black Jack». Filmen ble en kjempesuksess, og mange nordmenn vil nok forbinde bandet med denne filmen. 

Black Jack har gjennom årene hatt mange hits. Her kan nevnes «Inatt Inatt», «Corrina Corrina» og «Siste Dansen». Bandet har hatt et titalls låter på Svensktoppen. Under årene har de også deltatt i diverse underholdningsprogram på TV, blant annet Bingolotto og Gokväll.

 

Hjemmeside: trykk her.

 

 

SANDINS

Sandins har bydd opp til dans siden 1984! Bandets kjennemerke er dansbar musikk som det svinger av. Sangeren Kessy tar dansefolket med storm gjennom sin sprudlende sceneglede, vakre varme røst og sine 50–60-talls kostymer. Hennes uimotståelige energi smitter over på publikum og skaper en herlig stemning på dansegulvet.

Gjennom årene har bandet vært med i TV, radio og produsert album, men det bandet liker best er å stå på scenen og fremføre musikk og ha direkte kontakt med publikummet sitt. 
Sandins byr på ekte og ærlig spilleglede fra Värmland!

Hjemmeside: trykk her.  

ANKIES

Ankies startet opp i juni 2011. Bandet kommer fra Borlänge i Dalarna. Ankies består av fem musikere med lang erfaring fra dansbandsbransjen. I tillegg til spillejobber i Sverige, har bandet de siste årene også iblant gjestet norske dansearenaer.

Ankies har flere vokalister. Dette gir bandet musikalsk bredde og variasjon. Bandet byr på et meget dansbart repertoar som passer både et eldre og yngre publikum.

 

Hjemmeside: trykk her.