DÆNSEBÆNDET
Dænsebændet har gjennom sine 30 år markert seg blant den absolutte elite av norske danseorkester.  Det har alltid vært Dænsebændets styrke at fra det øyeblikket de har slått på sine forsterkere,  har de overøst sitt publikum med unik scenesjarm, fengende danserytmer og en vellyd som få gjør dem etter.
Totalt 19 album har de på samvittigheten, hvor det siste hadde release i 2014.  De kan også skilte med Spellemannprisen både i 2002, 2012 og 2014.


   
   
        CHRISTIANIA
Kjetil Nordfjeld er ekte Kongsvinger-gutt.  Han har spilt i diverse orkester og mange vil nok huske ham fra tiden som vokalist i Scandinavia.  Sammen med Christiania, hans nåværende band, har han gitt ut fire album.  Det første kom i 2000, «Evig vandring» kom i 2005, «Sterke saker i 2007» og sist, men ikke minst kom «15 år» i 2012.  Albumet «15 år» fikk en meget god mottakelse og lå mange uker på VG-lista. 
Christiania er i dag et av våre mest populære og etterspurte danseorkester.

www.kjetil-nordfjeld.com
   ARISTOCATS
AristoCats ble startet i 1973. I mange av disse årene har Kjell Kallestad vært vokalist i bandet. Nå har Kjell takket for seg og søkt nye utfordringer.

Men AristoCats satser videre, og ny vokalist er på plass. Denne gangen falt valget på en kvinnelig vokalist. Med Siv Berge bak mikrofonen har AristoCats fått en erfaren vokalist med på laget.


www.aristocats.no

   
   
    
 

KOLBUS
Kolbus orkester har gjennom mange år vært et etterspurt orkester hos arrangører over hele Sør-Norge.  Repertoaret byr på alt fra tradisjonell dansemusikk til countrylåter.  Deres allsidighet innebærer at de er et godt alternativ til ulike typer dansearrangementer.  Kolbus tar også på seg oppdrag som trio.  


www.kolbus.no

   
         

CONNECT BAND
Connect Band kommer fra Vestfold.  Etter oppstarten i 2010 har bandet etablert seg som et av våre mest populære danseorkester.  Connect Band består av erfarne musikere med vokalist Elin Eriksson i spissen.  Repertoaret spenner fra tradisjonell dansemusikk til mer country-inspirerte låter.www.connect-band.no

   
                           

 

 

 MONA-JILL BAND

Mona-Jill Band har vært på veien siden oktober 2013, og har på denne tiden markert seg godt i danseband-/countrymiljøet. Platen Mitt paradis har vært spilt jevnlig på radioen og er solgt i hele Skandinavia. Bandet har flere ganger spilt på Skandinavias største dansebandfestival i Malung i Sverige. Flere topp plateanmeldelser og god respons fra publikum har gjort at Mona-Jill Band på svært kort tid har etablert seg som et attraktivt band.

www.monajill.com 

   
   
   
 

HANNE METTE BAND

Hanne Mette Band har sitt utspring i Våler i Solør. Bandet startet opp i 2012. 

Vokalisten Hanne Mette har gitt ut flere album. Dette har blant annet resultert i en Spellemannpris. Den mottok hun i 2013 for albumet «Minner».

Bandets repertoar når både et yngre og eldre publikum, derfor har de en tilhengerskare som omfatter folk i alle aldre. 

www.hannemette.com
  
 

EMMA BAND

Bak artistnavnet Emma finner vi en dame fra Mosjøen. Hennes fulle navn er Berit Emma Forsmo. Emma har lang fartstid som artist og hun har gitt ut flere album.

Etter noen år som soloartist er Emma nå tilbake med nytt band. De definerer selv sin musikk som dansbar country. Repertoaret består av eget materiell samt kjente coverlåter.