DÆNSEBÆNDET

   

HILDE OG WERNER

Duoen er i dag en av våre mest populære og etterspurte artister. De har flere plateproduksjoner bak seg. Repertoaret består av dansbare låter hentet fra ulike sjangere. Her får vi country, blues, rock'n'roll og poplåter i god dansetakt. 

Hilde og Werner spiller på alt fra gallaer til puber. De tar på seg spilleoppdrag over hele landet.

Hjemmeside: trykk her.

   
 

 

MONA-JILL BAND

Mona-Jill Band har vært på veien siden oktober 2013, og har på denne tiden markert seg godt i danseband-/countrymiljøet. Platen «Mitt paradis» har vært spilt jevnlig på radioen og er solgt i hele Skandinavia. Bandet har flere ganger spilt på Skandinavias største dansebandfestival i Malung i Sverige.

Flere topp plateanmeldelser og god respons fra publikum har gjort at Mona-Jill Band på svært kort tid har etablert seg som et attraktivt band.

 

Hjemmeside: trykk her.

 

   
 

 HEARTS DUO

STEINAR ENGELBREKTSON BAND

Steinar Engelbrektson Band kommer fra Nordfjord på nordvestlandet. Bandet er kjent for dansbar countrymusikk. Mange vil nok nikke gjenkjennende når de hører låter som På grunn av bagateller, Ikkje gje opp håpet og Heim til Nordfjord. Dette er låter som skaper stemning og høy allsangfaktor rundt om på dansearenaer over hele landet. 

 

Hjemmeside: trykk her.

 

 

   
                           

 

 

 

   
 

TONE WATTUM & RALPH NILSON

Tone & Ralph utgjør en populær duo med et bredt repertoar bestående av country, pop, rock'n'roll og god dansemusikk. Både Tone og Ralph har lang fartstid i bransjen.

Mange forbinder nok Tone med countrymusikk da hun har gitt ut flere album som er spilt inn i Nashville.

Ralph har spilt med mange store artister i inn- og utland. Han spilte blant annet i The Spotnicks, et band som turnerte over hele verden.

   
 

 

 

 

 

 

 

 

   KIWIS TRIO