HILDE OG WERNER

Duoen er i dag en av våre mest populære og etterspurte artister. De har flere plateproduksjoner bak seg. Repertoaret består av dansbare låter hentet fra ulike sjangere. Her får vi country, blues, rock'n'roll og poplåter i god dansetakt. 

Hilde og Werner spiller på alt fra gallaer til puber. De tar på seg spilleoppdrag over hele landet.

Hjemmeside: trykk her.

   
 

 

MONA-JILL BAND

Mona-Jill Band har vært på veien siden oktober 2013, og har på denne tiden markert seg godt i danseband-/countrymiljøet. Platen «Mitt paradis» har vært spilt jevnlig på radioen og er solgt i hele Skandinavia. Bandet har flere ganger spilt på Skandinavias største dansebandfestival i Malung i Sverige.

Flere topp plateanmeldelser og god respons fra publikum har gjort at Mona-Jill Band på svært kort tid har etablert seg som et attraktivt band.

 

Hjemmeside: trykk her.

 

   
 

 

STEINAR ENGELBREKTSON BAND

Steinar Engelbrektson Band kommer fra Nordfjord på nordvestlandet. Bandet er kjent for dansbar countrymusikk. Mange vil nok nikke gjenkjennende når de hører låter som På grunn av bagateller, Ikkje gje opp håpet og Heim til Nordfjord. Dette er låter som skaper stemning og høy allsangfaktor rundt om på dansearenaer over hele landet. 

 

Hjemmeside: trykk her.

HILLJACKS

Hilljacks ble startet i november 2014 av flere rutinerte countrymusikere på Øvre Romerike. Bandet har en forkjærlighet for tradisjonell country, og repertoaret er en blanding av nytt materiell og låter hentet fra de siste tiårene. Målet er at uansett låtvalg skal det spilles live, låte country og være dansbart.

Hilljacks har to sterke vokalister. Videre vektlegges et tett og godt kor, strukturerte arrangement samt bred instrumentering. Dette gir bandet et sound av høy kvalitet. 

Hilljacks gav ut albumet «Redneck Blood» i januar 2017.

Hjemmeside: trykk her.

   
                           

 

 

 

   
 

TONE WATTUM & RALPH NILSON

Tone & Ralph utgjør en populær duo med et bredt repertoar bestående av country, pop, rock'n'roll og god dansemusikk. Både Tone og Ralph har lang fartstid i bransjen.

Mange forbinder nok Tone med countrymusikk da hun har gitt ut flere album som er spilt inn i Nashville.

Ralph har spilt med mange store artister i inn- og utland. Han spilte blant annet i The Spotnicks, et band som turnerte over hele verden.

   
 

 


KOLBUS

Kolbus orkester har gjennom mange år vært et etterspurt orkester hos arragører over hele Sør-Norge. Repertoaret byr på alt fra tradisjonell dansemusikk til countrylåter. Deres allsidighet innebærer at de er et godt alternativ til ulike typer dansearrangementer.

Kolbus tar også på seg oppdrag som trio. 

 

Hjemmeside: trykk her.

 

GRETE BOGEN BAND

Grete Bogen Band kommer fra Trondheim. Bandet ble etablert i 2016.  

Grete Bogen, bandets vokalist og frontfigur, gav allerde i 2006 ut plata En-to-tre på Tylden & Co. Sjangermessig har hun holdt seg innenfor country og danseband, i tillegg har hun også sunget ren pop og noen musials.

Vi vil nok si at bandet i dag ligger innenfor dansbar country/rock.  

 

 

FRYD & GAMMEN

Fryd & Gammen startet opp i 1970, så neste år har de 50-årsjubileum. Fra starten hadde bandet et repertoar som var inspirert av blant annet Chicago og Earth Wind and Fire. Det var først i 1980 de ble et rendyrket danseband slik vi kjenner dem i dag.

Fryd & Gammen fremstår med 3- eller 4-mannsbesetning med bred musikalsk bakgrunn.

Repertoaret består av låter fra egne utgivelser i tillegg til coverlåter fra de forskjellige tidsepokene.

 

   KIWIS TRIO