JH Formidling er et selskap etablert av aktører med lang erfaring fra musikkbransjen. Vi jobber med promotering og formidling av artister spesielt innenfor country- og dansemusikk. Gjennom avtaler har vi knyttet kontakt med etablerte artister. Vi skal på vegne av dem fremstå som en seriøs og attraktiv samarbeidspartner overfor arrangører over hele landet.

Vi har også samarbeid med andre bookingselskaper i Norge og Sverige. I denne sammenheng kan nevnes samarbeidet med Nöjeskällan som er Sveriges største byrå på formidling av dansemusikk. Vi representerer deres band i Norge.

JH Formidling kan tilby soloartister, duoer, trioer og band. Dette gir oss muligheter til å formidle musikk både til ulike typer arrangementer og innenfor de fleste priskategorier.

Vi markedsfører alle arrangementer vi formidler artister til på Facebook og andre aktuelle sosiale medier. Vi kan også være behjelpelige med utarbeidelse av reklamemateriell til bruk i forbindelse med arrangementene.

JH Formidling ønsker et nært samarbeid med arrangører og artister. Sammen vil vi skape gode arrangementer og opplevelser for publikum. 
Antall besøkere: [counter]